100% Focus en aandacht voor jezelf.

In een traject op maat.

 

Je wordt gecoacht op een liefdevol-directe wijze. Ik wind er geen doekjes omheen en ik praat niet met je mee. Ik spiegel je en geef je direct tools om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je gaat je kern nog beter leren kennen. Je gaat beter leren kiezen. Je gaat bewuster worden van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen. Daardoor ga jij inzetten wat er voor jou werkt. Je gaat overtuigingen leren kiezen die je dienen. Je zult minder last gaan hebben van omstandigheden, van anderen. Je zult meer invloed gaan ervaren op hoe jij je voelt, op hoe jouw leven verloopt.

 

Zelfkennis in combinatie met de geboden tools maakt gelukkig.

In een 1 op 1 traject creëren we samen een volgend level van ontwikkeling, zelfkennis en bewustzijn. Zeker na het volgen van de Masterclass in Happiness kan het constructief en fijn zijn om een aantal sessies in te plannen om al het geleerde in de periode na de training nog beter in de praktijk te kunnen brengen.

Vormen van coaching:

– Wandelcoaching

– Face2Face coaching

– Telefonische coaching

– Coaching op een inspirerende locatie

– Coaching via FaceTime of Skype

 

Kies wat bij jou past. Naast de vorm is ook de duur per sessie en het aantal sessies flexibel. We kijken samen wat het beste bij jou, bij jouw situatie en bij jouw wensen past.

Kosten

– Particulier uurtarief € 90,75 incl btw

– Zakelijk uurtarief € 99,00 excl btw

Heb jij zin om je leven een upgrade te geven?