Een kennismaking met het magische effect van positieve psychologie. Leuke, nieuwe, net weer anders verpakte informatie, die elke deelnemer triggert om eens met een nieuwe blik naar zichzelf en zijn omgeving te gaan kijken. Toepasbare, makkelijke tools worden gedeeld, waardoor er zowel op groepsniveau als op individueel niveau een shift plaatsvindt in energie. Uplifting en eye-opening.

Workshop – bedrijven

Een inspirerende Happiness & Mindset workshop voor jouw bedrijf. Gelukkige werknemers zijn betere werknemers. Investeren in het geluk en de mindset van werknemers draagt bij aan het succes van de gehele organisatie.

Geef de bedrijfscultuur een flinke boost met een workshop van Master in Happiness. Er zal een gezondere werksfeer ontstaan. Collega’s zullen zichzelf en elkaar beter leren kennen en meer gaan waarderen. Dit komt ook de prestaties op het werk ten goede. Individuele coaching als vervolg op de workshop is mogelijk.

Workshop – events

Een ‘shot’ geluk, inspiratie en motivatie op jouw event. Een Happiness & Mindset workshop laat de doelgroep kennismaken met een nieuwe manier van denken. Daardoor zullen zij op persoonlijk vlak, intermenselijk vlak én professioneel vlak direct verschil gaan ervaren. Deelnemers raken geïnspireerd om bewuster te leven en krijgen daarvoor leuke en makkelijk toepasbare tools.

Lezing

Op zoek naar een inspirerende spreker op het gebied van mindset en positieve psychologie? Op energieke, sprankelende, verrassende en authentieke wijze word je getrakteerd op nieuwe inzichten en tools. Het publiek wordt geprikkeld om eens met een andere bril naar zichzelf, naar de mensen om hen heen en naar hun situatie te kijken.

Praktische informatie

Neem contact op voor meer informatie:

Maartje +31 6 41473215

maartje@masterinhappiness.nl

Of vul het formulier in op onze contact pagina.

Heb jij zin om je leven een upgrade te geven?